Du är inte inloggad.

Artikel

Fönsterputs Abonnemang

Du är inte ensam med känslan! Känslan att putsa fönster är riktigt tråkigt. Det är något du skjuter på in i det sista. samtidigt så känner du precis som alla andra när dina fönster är rena, att det här skall jag göra oftare! Det är ju så trevligt med rena fönster!! Ändå tar det emot! 

Vad kan man då göra för att lösa detta dillema?Hur kan man ha rean fönster nästan jämnt, men slippa putsa dem där fönsterna? Bor du i Göteborg, eller i närheten av Göteborg, så finns det en lösning som är enkel. Skaffa ett fönsterputs abonnemang hos C Rent Fönsterputs!

Vad är ett fönsterputs abonnemang och hur funkar det? Precis som att man kan abonnera eller premunera på andra tjänster, så kan man även göra det med fönsterputs. Ett abonnemang hos C Rent Fönsterputs är inte bindande, du kan avsluta det när du vill. Abonenmanget i sig självt innebär att vi regelbundet putsar utsidan av dina fönster! Ja, det är utsidan som räknas! Vill man ha även insidan putsad, så är det inga problem, det är bara att höra av sig. Den aboslut vanligaste intervallen på abonnemang är var tredje månad, alltså fyra gpnger per år, men man kan såklart själv välja hur ofta man vill ha sina fönster putsade. I en stad som Göteborg, där det både blåer och regnar endel kanske man vill ha lite oftare, tex varannan månad. I kiruna, där det luften är torrare så kan det räcker med två gpnger per år. 

Föredelarna med ett fönsterputs abonnemang är många, em den största vinsten kanske ändå är att man slipper lägga tid på en syssla som för den oerfaren tar mycket tid och är slitsam. Med ett abonnemang slipper du tänka på fönsterputsen, Du vet att det kommer att ske! Du behöver inte heller förbereda för att fönsterputsaren skall komma. Du behöver inte plocka undan saker frpn ditt fönster, du behöver inte hller vara hemma, då det är utsidan som putsas, utan du kan istället komma hem till skinande rena fönster!!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Låt proffsen ta hand om städningen
sms lån- easy way to borrow money
Lägga om taket – Fritidshus, villa eller radhus?
Taket är husets viktigaste del!
Ny bostad