Du är inte inloggad.

Artikel

Frukost Gävle

Frukost är viktigt!

Många oberoende undersökningar som gjorts genom åren tyder på att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen, och det har nog de flesta säkert även hört talas om någon gång. Om man vill försöka att hålla sin vikt nere är det ofta ett sämre val att inte äta någon frukost alls än att äta något nyttigt och framför allt något som passar just din kropp.

Att arbeta på fastande mage är alltså inte bara sämre för din produktivitet utan också för ditt välmående i övrigt. Bland annat är det mer vanligt att man småäter oregelbundet om man inte lyckas att tillfredstäla sin hunger ordentligt.

LCHF, Atkins eller kanske Grapefruktdieten? Det finns ett stort antal olika metoder man kan använda sig av om man vill gå ner i vikt eller kontrollera sin kroppsform. Men hur enkelt är det då att få tag på bra mat? Gävlemackan har nu startat sin verksamhet i centrala Gävle och man erbjuder både lyx och nyttigt till företag och anställa i Gävleregionen.

”Vi erbjuder alla som arbetar och vistas i Gävle ett nyttigare och framför allt ett lite enklare alternativ till de valmöjligheter som finns idag när det gäller frukost och lunch.” Säger Jens Fahlén Jensen på Gävlemackan.

Träningsmackan

I menyn kan man bland annat hitta ”Träningsmackan” som med bland annat kycklingbröst och kvargröra med soltorkade tomater är en bra källa till protein, men samtidigt är det viktigt att man även erbjuder produkter med en god och fräsch smak säger Jens.

Beställ redan idag

Så varför välja? På Restaurang gävle kan man läsa om de olika valmöjligheterna, se vad som passar just dig och dina arbetskamrater! Gävlemackan ser gärna att man är ca 10 personer eller fler som beställer samtidigt, då har vi möjlighet att få ut alla våra beställningar enligt tidsplan, Säger Jens Fahlén Jensen, på Gävlemackan.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att hitta bra restaurangutrustning och restaurangmaskiner
Ceviche - recept och skillnader
Sydamerikansk mat på södermalm
Ceviche på klassiskt vis
Att laga tomatsoppa – så får du den perfekt