Du är inte inloggad.

Artikel

Golfklubbor slumpas bort

Billiga golfklubbor på nätet

Att golf är en dyr sport att utöva har historiskt sett kanske varit korrekt. Nu mera tillverkas billiga golfklubbor och annan golfutrustning av hög kvalitet på löpande band runt om i världen – allt för att tillgodose den höga efterfrågan. Köper man golfutrustning från kända tillverkare får man betala mångdubbelt, och för många golfspelare är det ingen skillnad på dessa klubbor. En nybörjare kan utan problem köpa ett golfset för drygt tusen kronor och ändå bli riktigt nöjd med sitt inköp. Golfklubbor för nybörjare har en större ”sweetspot” än klubbor för proffs och rutinerade golfare.

Övriga kostnader som golfare

Om du har planerat att börja spela golf kan det alltså vara en bra idé att köpa billiga golfklubbor – vilket både gynnar ditt spel och din ekonomi. Som golfare kan det komma en hel del andra kostnader, så som greenfee biljetter och medlemskap, vilket innebär att ett golfset som köps till lågt pris är välkommet. Golfprylar kan alltså vara kostsamt, och som ny golfare kan det vara skönt att veta att utrustningen inte ställer till med problem i ekonomin.

Vad består ett komplett golfset av?

Ett golfset består normalt av minst 7 st järnklubbor (ibland fler), en driver, metalwoods och självklart en putter för att hantera närspelet på greenen. Nybörjare köper ibland så kallade halvset, vilka brukar innehålla ”varannan” järnklubba – alltså exempelvis 3-5-7-9 istället för alla klubbor där i mellan. Som ny spelare är behovet av exakta klubbor inte lika stort som för den erfarne golfspelaren. En annan viktig komponent är faktiskt golfgreppen. Billiga golfgrepp kan ibland slitas ut snabbt, men det finns alternativ av mycket hög kvalitet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Allt fokus på målskyttarna
Knäböj För Starka Ben
Massageprodukter från Zen Products
Kom i form med ett hemgym
Sportevent