Du är inte inloggad.

Artikel

Låna på nätet

Idag är männskorna väldigt beroende av pengar och sin inkomst. Därför är det viktigt att ha en fast stadig inkomst om man vill kunna ha ett hus eller lägenhet för att kunna betala på lånet eller sin hyra. Att få en inkomst brukar dom flesta jobba, endel har ju vunnit pengar men det vanligaste är att folk har ett jobb att gå till, vissa tjänar mer och andra mindre.


Även om du jobbar hårt måndag till fredag och kanske du har en partner som gör likadant kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop. Det första man ska göra är att försöka spara en viss procent av sin lön varje månad direkt till ett annat konto som ditt kort inte är kopplat till. Men för att t.ex köpa en bostadsätt eller hus kanske inte dom sparade pengarna inte räcker till, då kan man låna online. Det har blivit väldigt populärt att låna på nätet istället för sin vanliga bank.


När du ska låna pengar så ska du kolla upp noga vad du får för ränta och om det kommer några extra avgifter som t.ex faktura avgift. Du ska också kolla ifall du kan betala av lånet när du vill om du skulle vinna en massa pengar t.ex.
Det finns olika lån på nätet som du kan ta.

Privatlån


Ett privatlån är det största lån man kan ta online om man vill låna lite större summa pengar. Man kan låna upp till 350.000 kr och det är utan säkerhet dessutom.

Smslån

Ett smslån är ett korttidslån, man brukar låna upp till några tusen på det men man kan även låna upp till 25.000 kr på smslån. Men var noga med att betala av det i tid som allt annat för att slippa den dyra räntan.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ivestera i P2P lån
Tjäna pengar till laget, klassen, klasskassan, föreningen
Tjäna extra pengar på att hyra ut
Smidigt med elektronisk fakturahantering
fått jobb med hemsidor och seo