Du är inte inloggad.

Artikel

Luftvärmepumpar Stockholm

Att införskaffa en effektiv och hållbar luftvärmepump är en investering som kommer ge tillbaka på många sätt. En luftvärmepump passar perfekt för dig som har onödigt höga energikostnader. Att investera i en luftvärmepump kommer leda till hög energibesparing.

 

Den nya tidens luftvärmepumpar gör att du med rätt pump kan spara upp till 65% av dina tidigare uppvärmningskostnader vilket i sin tur kommer ge en stor besparing på längre sikt. Pumparna blir allt mer effektivare och i den svenska vinterkylan är det en kanonbra investering. Det är väldigt viktigt att du väljer rätt luftvärmepump med rätt kapacitet för just ditt hem. För att ta reda på vilken pump som kommer passa bäst bör du definiera förutsättningarna för ditt hus. Det handlar om yta, takhöjd, planlösning, isolering och fönsterglas.

 

Till skillnad från andra luftvärmepumpar är luft-luftvärmepumpars installeringsprocess ganska snabb. Det är viktigt att luft-luftvärmepumpen installeras av en certifierad tekniker då det krävs speciell kompetens för den köldmediekrets som skapas vid installationen.

 

Satsa på en prisvärd och effektiv värmepump. Luft/vatten-värmepumpar, frånluftsvärmepumpar och bergvärmepumpar är de mest ekonomiska sätten att värma upp ditt hus med och satsa därför på någon av de nämnda. Det är alltid en bra idé att prata med en specialist som är kunnig inom området innan du bestämmer dig för vilken luftvärmepump du tänker köpa.

 

En bergvärmepump tar upp värme som finns i berggrunden och grundvattnet. Därmed är inte effekten hos pumpen beroende av temperaturen i utomhusluften och du får istället en väldigt jämn effekt året runt. Att välja bergvärmepump är en investering både på kort och lång sikt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Inredningsdetaljer – något för varje rum
Behov av behandlingshem?
Badrumsrenovering Vallentuna
VVS Linköping - Allt inom VVS Linköping
Pioner