Du är inte inloggad.

Artikel

Städning & städtips

Städtips! - det är härligt och skönt att städa ochha fint och fräscht hemma, men ibland kör man fast av svåra utmaningar. Därför tänkte jag dela med mig av lite diverse städtips och även tips på bra städföretag man kan alita om det blir lite överväldigande att ta hand om oredan!

Ta bort fläckar:
Många fläckar går bort vid vanlig tvätt med vatten, men en del fläckar kräver särskilda sorters behandling före tvättning. Det absolut bästa tipset är: ju snabbare du behandlar en fläck, desto enklare är den att få bort.

Få bort stearin från tyg:
Hur tar man bort stearin från duken eller kläderna? Lägg den i frysen ett par timmar, så är det lätt att få bort stearinet!

Rensa avloppet:
Behöver du rensa avloppet i badrummet eller på toaletten? Knep: strö ner två tsk bakpulver i avloppet, häll sedan, långsamt, på 1 halv dl ättika, låt verka i 20 min. Spola genom med hett vatten - voila! Du har ett rent avlopp! Om det fastnar mycket hår i ditt avlopp kan du köpa ett filter som passar. Det brukar vara ganska billigt.


Om städningen blir för tung hjälper ju inte småknep! Då kan du behöva hyra in det tunga artelleriet. Ett företag du kan anlita för hemstädning är Drott & Company, som finns i Stockholm, Uppsala, Västerås, Kalmar och Falun. De är nogranna, snabba, proffsiga och utför de flesta typer av städuppdrag! En bra städfirma Stockholm som du kan lita på när det behövs! Det är bara onödigt att göra det svårare för sig själv är vad som är nödvändigt. Städning kan vara kul och tillfredställande, men också tungt och stressande.


 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

PH 5 taklampa
Badrumsvåg - fyller den sin funktion?
Rivfirma Stockholm
Om begonior
badrumsrenoveringar i stockholm