Du är inte inloggad.

Artikel

Stödstrumpor På Flyget

Jag var i Malaga i våras.

Min svägerska har planer på att köpa hus där nere så hon frågade oss om vi ville följa med ner som stöd. Jag är inte svårövertalad när det kommer till lite sol och värme så vi åkte med. Väl på planet som skulle ta oss ner så kunde jag inte låta bli att tjuvlyssna på ett par väninnor framför mig som samtalade om livet.

Helt plötsligt utbrister den ena att hon glömt att ta på sig sina Stödstrumpor.
Nu blev det bråttom för henne då skylten för bältet var på väg att tändas och vi skulle lyfta. Hon skyndar sig till Toaletten och var borta en stund för att det trånga utrymmet försöka ta på sig sina Stödstrumpor. Själv satt jag och smålog utav situationen men även att jag varit förutseende som redan hemma hade tagit på mig mina strumpor. Jag fantiserade lite att jag själv stod i det trånga utrymmet på toaletten och kände stressen att ta på mig Stödstrumporna innan flygresan. De är ju lite svåra att ta på sig då de skall sitta hårt runt foten för att just ge det tryck Stöd och Kompressionsstrumpor är gjorda för. De skall underlätta blodcirkulationen och göra att benen får det behagligt under flygresan.

 

Hur som helst så kom hon tillbaka med ett stort leende och såg nöjd ut. Och precis när hon satte sig så lös lampan för bältet och vi var på väg att lyfta. 

Och det var som jag funderade på. Hon berättade för väninnan att det var lättare sagt än gjort att ta på sig strumporna. De skrattade åt situationen, skojade om att de kanske skulle frågat piloten som de tyckte var stilig och så var deras snack igång. Och jag tror de spann vidare på Stödstrumpshistorien hela resan ner till Malaga. Jag försökte visserligen sluta lyssna på dem när vi flög över Tyskt territorium men lite kul att ett par Stödstrumpor kan ge 2 väninnor ett 5 timmar långt samtalsämne.

Det visar kanske att Stödstrumpor på flyget är en bra idé. De mådde bra under hela resan och hade till slut en massa roligt att prata om. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Barninredning? Bli inspirerad i bloggsfären
VÄRMEPUMPAR & TAKLÄGGARE IN STOCKHOLM
Takläggare Stockholm Review
Chabad värd Purim party 12 mars på Madison Hotel
Hur skaffar man en blogg?