Du är inte inloggad.

Artikel

UV-kläder för barn

När du åker på semester gäller det att njuta så mycket som möjligt av solen, eftersom man aldrig vet när man får se den igen. Men hur härligt det än är att ligga och lata sig på stranden hela dagarna så innebär solens strålar också en hälsorisk. Det gäller att skydda sig med krämer med hög solskyddsfaktor och att vara extra vaksam när solen står som högst. För barn är det extra viktigt att skydda sig och detta är något som kan vara svårt för föräldrarna att säkerställa. Barn ogillar kladdiga krämer och det är lätt hänt att solkrämerna försvinner när barnet plaskar omkring i vattnet eller rullar runt på stranden.

Kläder med UV-skydd för barn
Ett enkelt sätt att skydda sina barn från skadliga solstrålar är att köpa UV-kläder. Det är plagg som innebär ett heltäckande och säkert skydd mot UV-strålning och som garanterar att de verkligen förblir skyddade hela dagen.

Kläderna är sköna att ha på sig och något de flesta barn föredrar framför solkrämer. Med en heltäckande UV-dräkt kan de vara i solen hur mycket de vill utan att riskera att vattnet förstör skyddets effekt.

Olika typer av UV-kläder för barn
Det finns dels heltäckande overaller som kan vara bra om man befinner sig på en plats där solen är extra skadlig. Det finns också tröjor och shorts som kan vara bra i det fall barnet inte kommer utsättas för stark strålning under långa tider.

Kläderna är svala och bekväma att ha på sig, och erbjuder ett garanterat skydd mot UV-strålning.

Kombinera med ett par solglasögon med UV-skydd och hög solskyddsfaktor i ansiktet så kan hela familjen njuta av sommaren till fullo utan att oroa sig för hälsan!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför är mode så på modet
Stora skostorlekar
Mors Dag den 28 maj 2017
Köpa skor på nätet för stora rabatter
Gerberan, blomman som gör dig glad!