Du är inte inloggad.

Artikel

Dränering Stockholm

Markarbete är något som behöver utföras av olika skäl. Det kan till exempel vara att det är dags att bygga nytt hus, renovera en fastighet eller varför kanske inte anlägga en trädgård? Det här brukar kräva att markarbete som utförs professionellt, då det finns många aspekter att ta hänsyn till, men även för att det kan vara otroligt tungt och tidskrävande för den som inte har kunskapen eller de rätta verktygen. Markplus utför egentligen alla typer av markarbeten och har en lång erfarenhet och bred kunskap som gör ditt kommande projekt till ett snabbt arbete för oss. Kontakta oss för att få en offert och en kostnadsfri konsultation!

När det gäller husdränering är det viktigt att den utförs på rätt sätt. I Sverige har vi långa och kalla vintrar, vilket gör att våra bostäder utsätts för både kyla och fukt. Detta kan vara påfrestande för våra byggnader och i värsta fall orsaka fuktskador. Det påfrestande klimatet gör det extra viktigt att huset tas om hand om och att dräneringen fungerar som den ska för att risken för mögel, fukt- och vattenskador ska minska.

Är det dags för en ny dränering? Eller är du osäker på om det kan vara dags att omdränera är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi utför kostnadsfria konsultationer och ger dig en offert på vad arbetet skulle kosta.

När det kommer till trädgårdsarbeten finns det vissa typer av arbeten som kan vara tunga och kännas övermäktiga. Det kan till exempel vara att dra upp häckar, plana ut gräsmattor eller förbereda för sättning av nya växter. Hur situationen än ser ut kan vi på Markplus hjälpa dig! Våra hantverkare är erfarna och vet hur din trädgård ska behandlas för bästa möjliga resultat! Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Dags att lämna?
Klassiska skrivbordslampor med elegans
Höj ditt hem en nivå med designlampor
Frånluftsventil för bra drag
This is Åre