Du är inte inloggad.

Artikel

Billiga hemsidor med hög kvalité

Billiga hemsidor med hög kvalité till företag

Idag finns det flera olika vägar till att skaffa billiga hemsidor till sina företag. Oavsett om du väljer en gratistjänst eller en webbyrå för att designa din nya hemsida så bör du tänka på ett par saker innan du fullföljer ditt köp. Vi kommer i denna artikel gå igenom ett punkter som är bra att tänka på innan du köper en hemsida.

Billig eller dyr - Vilket är bäst?

De flesta företag tänker alltid på kostnad när de köper in en tjänst eller produkt. I detta fall med hemsidor så bör man tänka lite extra då billigast inte alltid är bäst precis som att billig inte behöver betyda dålig.

Vi på EMS Design Webbyrå i Stockholm skapar billiga hemsidor som inte bara är riktigt snygga och moderna utan även har de funktioner som man som företag måste ha. Exempel på detta är kontaktformulär, mobilanpassning och sociala funktioner (Facebook, Twitter och Linkedin).

Det vi tycker är viktigt när det kommer till att välja en dyr eller billig hemsida är leverantören. Det du som kund ska fokusera på är omdömen och tidigare projekt. Har de en stor portfolio där de visar upp sina jobb och gillar du det du ser. Du måste även tänka på att en hemsida som kostar 4995 kr inte alls har samma funktioner och design som en för 30 000 kr.

Skillnanden är nästan alltid tiden som är nerlagd till att skapa en unik design i program som photoshop eller annat och sen efter det har webbyrån programmerat in det i Wordpress, Joomla eller ren HTML5. Oavsett vilket CMS-system du väljer eller om du vill ha hemsidan i ren HTML så ligger det mycket jobb bakom detta.

Slutsatsen blir att du ska välja den webbyrån som har bra med projekt, omdömen samt en prisklass som passar just ditt företag.

Vilket system passar då en liten budget

De flesta webbutvecklare bygger idag hemsidor i många olika system. Vi på EMS Design bygger t.ex. hemsidor i både WordPress, Joomla och ren HTML5. Vilken du ska välja kan vara lite knepigt men jag som skriver denna artikel ska försöka göra det enkelt för dig som läsare genom att rada upp ett par punkter som är bra och dåliga med systemen.

WordPress

Ett bra system för de flesta hemsidor med en bra säkerhet, designmöjligheter och ett modernt verktyg för att uppdatera och skapa nya nyhetsinlägg direkt på hemsidan. Vi älskar Wordpress och bygger de flesta av våra hemsidor, billiga och dyra i just Wordpress.

Joomla

Ett annat cms-system som också fungerar bra. Dock inte lika stort som Wordpress utan mycket mindre och de har inte tillgång till lika många tillägg och funktioner som sin konkurrent. Säkerheten på systemet är okej men skulle kunnas optimeras bättre.

HTML5

Hög säkerhet då hemsidan är skapad och programerad från grunden. HTML är grundstenen som webbsidor bygger på och skapar man en unik hemsida skapad från grunden kan slutresultatet blir riktigt snyggt och unikt. Minus är att den som skapat hemsida måste i de flesta fall vara den som uppdaterar den samt att det inte alls är lika lätt att uppdatera och skapa inlägg som i t.ex. Wordpress.

Så vad ska du välja till ditt företag

Vi tycker att de flesta borde välja Wordpress. Det är enkelt, fungerar bra och extremt bra för sökoptimering. Vill du ha en högre säkerhetsgrad och har en lite större budget tycker jag att du ska hitta en bra webbyrå som skapar unika HTML5 hemsidor. Att bara söka efter billiga hemsidor är inte alltid helt rätt. De ska uträtta det du vill och nå dina mål samt få ditt företag att växa.

Hoppas att denna artikel var informationsrik och skulle du behöva hjälpa med hemsidor till företag, oavsett om den är billig eller dyr kan du alltid kontakta oss på EMS Design Webbyrå via info (a) emsdesign.se eller besöka vår hemsida på www.emsdesign.se.

Lycka till med din hemsida!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Populärt med länkbyten
Tips som hjälper dig göra ett bra val av webbhotell
Regeringens spelutredning
En utmaning för företag i informationsåldern: hantera sin masterdata
Instagram har gått om Twitter