Du är inte inloggad.

Artikel

College i USA

Har du planer på att börja studera på college eller universitet i USA? Collegeusa är till för dig som vill veta mer om olika college och universitet i USA. Det är ofta en jobbig ansökningsprocess innan man blir antagen till college. Vi har ingående beskrivit alla steg i din ansökningsprocess och vad du måste göra innan du kan söka in till universitet i USA. Det finns ingående beskrivet hur du söker in till college i USA, vilka test som måste göras, hur du fixar visum, försäkringar och hur du söker stipendium. Är du intresserad av kombinera idrott med studier på college nivå, kan du hitta alla skolor som tävlar i NCAA och vilka idrotter de sponsrar. Du kan lätt hitta nästan alla college och universitet i USA, och i vilka delstater de ligger, under HITTACOLLEGE.
Behöver du mer hjälp med att ansöka till college i USA finns det flera svenska förmedlingar som hjälper studenter med allt det administrativa. Under söka via förmedling kan du hitta de mest välkanda förmedlingarna. Under antagningsprov kan du hitta vilka test du måste göra. Vill du förbereda dig extra väl kan du köpa de böcker du behöver för att klara de olika testen.
Vi hoppas att du hittar den fakta och hjälp du behöver. Har du frågor får du gärna höra av dig till oss på info@collegeusa.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Individuellt anpassad telemarketing
Ta körkort snabbt och enkelt!
Handledarutbildning körkort malmö
Information till den som är ny i Sverige
Säkrare arbete på hög höjd