Du är inte inloggad.

Artikel

E14 Växtbelysning

Övervintra dina fönsterväxter med växtbelysning

Med optimerad växtbelysning från Gemma LED kan du på ett effektivt och billigt sätt övervintra alla din älsklingsväxter. På http://www.gemma-led.se hittar du växtbelysning för alla möjliga ändamål, exempelvis E14 lampor som är mindre och ofta passar väldigt bra in i fönsterkarmen.

Ljuset från E14 lamporna är behagligt och varmt, och ger bra stöd för så väl grönbladiga växter som för blommor. En E14 växtlampa förbrukar enbart 5 Watt vilket innebär att den kostar mellan 2 till 3 kr per månad att ha igång 18 timmar per dygn. Lampan står med fördel igång 18 timmar per dygn, 365 dagar om året.

 

Större växtbelysning

Gemma bjuder även på E14 till E27 adapter om du önskar montera en större växtbelysning i en mindre hållare. För E27 finns det belysning i styrkorna 6, 9 och 12 watt och är som alla andra lampor fullt optimerade för att växterna ska må bra och väldigt billiga i drift.

Alla lampor från Gemma använder sig av grönt ljus, framförallt för att grönt ljus hjälper till i produktion av doft och färg från blommor, men även för att kombinationen av blått, rött och grönt utgör hela det synliga spektrumet. Detta gör att växtbelysningen blir trevlig att ha upphängd och lätt att arbeta under eftersom alla färger i växterna syns.
För de mindre lamporna som E14, GU10 och MR16 är även den röda delen av spektrumet lite kraftigare än för den större växtbelysningen vilket innebär att det blir ett varmt och mysigt ljus att ha hängandes i fönsterkarmen.
 

Direktlänk till E14 växtbelysning:
http://www.gemma-led.se/vaxtbelysning-e14-5-watt


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

E-handel - 2014 års boom?
Att städa eller att låta någon annan städa
Betonggolv Stockholm
ScandiCave - Vinkylar och vinskåp
Kristallkronor