Du är inte inloggad.

Artikel

Häckeberga Slott - En plats för möten

När det är dags för ditt företag att hålla konferens letar ni säkert efter konferenslokaler i Malmö och vi har helt fantastiska konferenslokaler att erbjuda i en vacker miljö som ni alldeles säkert kommer tycka om att vistas i. Vi har flera olika varierande rum så att du kan hitta rätt lokal för ditt möte. Oavsett vad ditt syfte med konferensen är kan vi med säkerhet erbjuda någonting som kompletterar det ytterligare.

Du hittar oss genom att gå in på Gastroscania - Din konferenslokal i Malmö. Vi är belägna i ett av Skånes vackraste naturreservat. När du åker från Malmö tar det endast 30 minuter för dig att komma hit. Trots det möts du av stillheten, lugnet samt naturen. Alla våra konferenslokaler ligger i ett vackert slott som heter Häckeberga. Detta ger alltså dig som söker konferenslokaler i Malmö det perfekta stället att mötas på. Här kombineras modern teknik med det andliga lugnet i naturen och man får möjlighet att känna lugnet på ett sätt som man aldrig får inne i staden.

På Häckeberga Slott föds kreativitet samtidigt som olika sinnen möts och skapar ett samförstånd av tankar och idéer. Detta är nämligen det perfekta stället för kreativitet. Givetvis förser vi er med all den teknik som ni kan tänkas behöva för att hålla en konferens. Våra lokaler är även dem i olika storlekar och det finns möjlighet att både äta middag och övernatta här. Där av är detta ett passande alternativ även för er som åker långväga för att gå på konferens.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Enklaste sättet att hitta bensinmack i Stockholm
Affiliate inom webbhotell
Beställ kvalitativa skyltar i Stockholm och ge ditt företag en ny väg till bättre marknadsföring
Kan man köpa cigarrer på nätet?
Läs detta och slipp rosten på bilen!