Du är inte inloggad.

Artikel

EXKLUSIVT: Mariah Carey Stuns i sexig Cutout LBD, säger hon och Ex Nick Cannon är 'Tillsammans när det gäller'

Mariah Carey är inte en vanlig mamma, hon är en cool mamma! Den pop pan klev ut på tisdag kväll på hennes Butterfly MC Records Launch Party på fånga LA ser vacker i en fet Bryan Hearns cutout klänning.

 

"Han gjorde det en couture nummer, en ensemble," berättade Mimi ET'S Kevin Frazier händelsen.

 

Den "Alltid vara My Baby"-sångaren bländas i avslöjande ensemble, och hon var ivrig att forsa om sina tvillingar, Monroe och marockanska, som just fyllt sex.

 

 

 

"Jag kan inte tro de är sex. De älskar--de har alltid älskat Disneyland. Och vi tänkte att det skulle vara den bästa platsen för festen. Så det var bra, sade hon. "av den senaste familjeutflykt. "Jag menar att jag inte gick till Disneyland 'til jag var--du vet jag är evigt 12 så jag inte har siffror-- men jag gick inte till Disneyland som barn... Så det är en sådan speciell plats och det var precis rätt ställe för deras parti och jag tror att de hade kul med sina vänner. "Och det var trevligt."

 

Carey fick sällskap i Disneyland av ex-maken Nick Cannon, som också deltog hennes lanseringsfest, vilket väcker frågan--varför inte dessa två få tillbaka tillsammans?

 

"Vi är tillsammans när det räknas. Vi är tillsammans för barnen. Och jag tror det är viktigast,"stolt mamma förklarade.

 

Getty Images

Cannon överens, berättar ET, "det är så perfekt just nu ärligt, jag jobbar på att vara det bästa som mig att jag möjligen kan vara och från som jag jobbar på att vara bäst far som jag kan vara och det är en tallrik full rätt där. Jag älskar henne, jag avgudar henne, det kommer alltid att vara min drömtjej men jag tror som mogna vuxna tror jag vi bara fungera bättre med som det är just nu."

 

I slutet av dagen är Carey och Cannons första prioritet deras barn.

 

– Vi båda älskar barn och vi är samarbete föräldraskap eftersom det är det enda sättet att göra det, sade Carey.

 

"Jag menar, vänner i slutet av dagen och bortom vänner, vi är familj, vet du vad jag menar?" Kanon till. "Vi sätter barnen först och jag tror så konstigt som det kanske ser från utsidan är det ett mycket enkelt koncept. Jag är där när mina barn behöver mig, och jag försöker vara där så mycket som möjligt."


Källa: Aftonklänningar Online

 

Mariah är redo att slå vägen med Lionel Richie för turnén "All The Hits", sparka igång den 21 juni i Oakland, Calif.

 

Mer från stjärnan, se klippet nedan! Läs mer: Festklänningar


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

nyttsmart
Golvslipning Stockholm
Själ till ensam sko enhet hjälper göra Prom drömmar
Keramisk tandkrona - ett bra alternativ för dig som har en skadad, försvagad eller missfärgad tand
Stödstrumpor På Flyget