Du är inte inloggad.

Artikel

Få vita tänder

Att göra en tandblekning hos en tandläkare har blivit allt vanligare genom åren. Det finns en mängd olika metoder för att skaffa vita tänder hos tandläkaren. Den äldsta metoden är att utföra behandlingen med laser som på senare visat sig vara inte bara skadlig. Utan också mindre effektiv än dem nya metoderna som kommit ut på marknaden. 
Idag kan man köpa hemmakit som innebär att man får ett paket hemskickat innehållande tandblekningsgel, bettskena och ibland även en speciell tandkräm. Denna metod har gjort det möjligt för vanliga privatpersoner att kunna få vita tänder i sitt hem eller varför inte på jobbet? 

Man formar sin bettskena efter sin mun och därefter fyller man på med tandblekningsgel och låter det sitta i 20-30 minuter varje gång man utför behandlingen. 
Det är väldigt simpelt och lätt. Du kan dessutom utföra behandlingen när du vill. På morgonen, på jobbet eller varför inte när du kör bil hem?

Det är det som är hela tjusningen med att kunna utföra tandblekningen vart man än befinner sig. Men för att inte tala om prisskillnaderna. 
Att gå till tandläkaren och utföra behandlingen kostar mellan 2.000-5.000 beroende på vart i landet och vilken klinik du går och vänder dig till.

Med andra ord spar man både tid och pengar på att skaffa ett hemmakit. Och resultatet börjar synas relativt snabbt. Bara på  två till tre veckor kommer du att märka en stor skillnad på dina tänders nyans. 
Och för att jämföra resultatet mot om du hade gått till en klinik, är det ingen större skillnad då det är samma innehåll i tandblekningsgel du beställer i ett hemmakit.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hudvård Östermalm
Tips för att bli av med celluliter
Garcinia Cambogia världsledande inom viktminskning
Information om tatueringar
Om celiaki