Du är inte inloggad.

Artikel

Flash ögat! Skådespelerskan skulle älska att bära en klänning bär lika

Skådespelerskan röda mattan, har Mei Mei varit normen måste, och vi drog en hel del tanke talar brustet hjärta stylister, blir resultatet att tusentals människor också har lovordat media allt få en, och sedan glömt av publiken i miljoner bitar Mimi röda mattan klänningar i. Might denna kronologiska för tråkigt, så skådespelerskan som vill starta en alldeles egen, och agerar kan inte förlora människor, röda mattan stil kan inte förlora människor, när Förenta staterna och USA har misslyckats med att uppfylla publikens ögon, det kan bara vara den fula.
 
Som en lång tid innan vi pratade med ett ämne "Ugly konst" fula saker ofta Bimei fler människor kommer ihåg saker, som du inte kommer ihåg vilken syster Ziyi röda mattan stil, men kommer att kunna Hoppas jag mindes hennes syster blomma klänning jacka.
 
Om det på grundval av denna fula, pluspoäng färg, är att immunförsvaret att få människor att glömma. Du kan nu också ovilliga att acceptera denna andra teori min fula, jag ska visa dig 13 röda mattan "klänning", jag garanterar att du kommer att behöva gå till sängs i kväll, jag tänker på dem.
 
1.Kate Moss
 
Detta är Kate Moss klädd i 1993 för att delta i en vacker moln av modell firmafesten när även om det inte finns någon mängd bra modell, kan de bara bli kjolen folie det! Mousse syster sedan förlita sig på daggpunkten djärva stil populär cirkel årsmodell som kjol med henne, som, cool!
 
Carmen Electra
 
Detta är den röda mattan installeras under 1997 att delta i MTV prisutdelningen på Carmens, så många sångare, skådespelare, grabb, show kvinnlig, enbart resultatet fotografen love this one!
 
Rose McGowan
 
Detta är Rose McGowan klädd i 1998 då MTV Music Awards att delta, och som står tillsammans inte sämre, inte längre behöver oroa sig för tidningen sade att hon inte visste att bära kläder, som inte visste att bära, hur man bär det för att förstå!
 
Kelly Brook
 
Detta är sug ögat klänning Kelly Brook deltog i premiären när kläderna och sedan pulver, även omfatta någon av hennes rosa rosa kärna ah, denna lilla trosor extas men fullt diamant det! Inte alla exponerade stora ben mig, tror jag inte att det kan vara roligare än denna dagg.
 
Toni Braxton
 
Mer underbar prisutdelningen på den stora, dessa ord inte lämna. Det är heltäckningsmatta Toni Braxton delta i Grammys när cirka två tygstycken att blockera viktiga delar av blocket, direkt på scenen. Du kan sedan tilldela dagen temperaturen är för hög en bar.
 
Coco Austin
 
Coco smak har alltid varit enastående. När hon gick att ligga ner MTV Music Awards, från fiskarna alltid hitta sina nät stulen. Den här klänningen helt Coco accentuerar vackra kropp, den högsta tillstånd av förbandet.
 
Erin Wasson
 
Detta är Erin Wasson modellering i 2012 Golden Globe Awards efterfest, dock är firandet av det, även om det borde avsluta det, men du skynda det, inte riva en drink satte smashar, lite ambition vrålade.
 
Micaela Schäfer
 
Kan jag ringa dig syster växter det? Film "Män i svart 3" premiär konferens, Micaela för att möta dessa två film utlänningar och svart tema, växterna blev ett monster själv. Även kläderna ser bra ut, men över och under halvklotet halvklotet är alltför förföriska Will Smiths avföring alltid stjäla rampljuset.
 
Amber Rose
 
Är MTV Music Awards, detta parti så mycket roligt! Amber Rose vände solen gudinnan och hade mousserande pudgy huvud har varit mycket iögonfallande, och detta organ strålande kedja utrustning, publiken verkligen ljusa blundar små partners.
 
Rihanna
 
När det gäller att bära en klänning lika bär, hur denna lilla flickans kropp hade mina oövervinnerlig förebilder retrostil. Det dök upp i 2012 i den amerikanska Fashion Designers Association Awards CFDA Awards, åska med designern att närma sig flickan, bekämpa den, att göra de utslagna. Balklänningar
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Människans längd genom tiderna
Barnmobler.se, En utmanare bland storfräsare
Vilken typ av jackor att bära med Jeans
Allt om Skönhet, Hudvård, Löshår, Kläder & Klänningar på nätet
Kläder och skor för alla former