Du är inte inloggad.

Artikel

Fönster

 

 

Som med alla större investeringar i och renoveringar av ett hus är det viktigt att kontrollera livslängden på de fönster du väljer. Billiga fönster kan ha kortare livslängd vilket gör att det du trodde skulle vara en besparing ändå blev en dyrare affär. Kom också ihåg att med ROT-avdrag och det faktum att nya fönster höjer värdet på huset så blir det för det mesta en plusaffär att byta fönster.
 
Att hitta billiga fönster är inte alltid så lätt som man kan tro. Även om det faktiskt finns en del fönstertillverkare som tillverkar billiga fönster så är det faktiskt så att butikerna ofta säljer dem väldigt dyrt. Det gillas ju inte av oss konsumenter som så klart är ute efter att få tag på så billiga fönster som möjligt med högsta möjliga kvalité. Så, att byta fönster är alltså inte så lätt som man kan tro.
 
När du tittar på nya fönster till huset kan de vara bra att känna till följande: Riktigt bra 3-glas fönster kan spara 60–70% mer energi än vanliga 2-glas fönster. Riktigt bra fönster minskar strålningsvärmen från solen, men behåller den värme du vill ha kvar inne.
 
Innan ni bestämmer er att köpa nya fönster rekommenderar vi er att ta i kontakt med någon som är kunnig. Glöm inte heller att läsa på så mycket ni kan om fönster, det finns många bra sidor där ute.
 
Processen att ersätta alla eller de flesta av dina gamla fönster med nya byta fönster är en som få villaägare att gå igenom mer än en gång under sin livstid. Tack och lov för det! Byta alla fönster i ditt hus är extremt dyrt. Och när installatörer kommer, vänder de ditt hus upp och ner för ett par dagar.Processen att ersätta alla eller de flesta av dina gamla fönster med nya byta fönster är en som få villaägare att gå igenom mer än en gång under sin livstid. Tack och lov för det! Byta alla fönster i ditt hus är extremt dyrt. Och när installatörer kommer, vänder de ditt hus upp och ner för ett par dagar.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att välja rätt rengöringsmedel
Badrumsrenovering Nynäshamn
Ta kontakt med flera olika städföretag om du vill ha hjälp med flyttstädningen
Kreativa heminredningstips
Hyra byggnadsställning Stockholm