Du är inte inloggad.

Artikel

Fotoböcker för hela livet

Som småbarnsförälder, eller förälder överhuvudtaget, vet man hur fort tiden går. Det första leendet, första gången den lilla telningen vänder sig från rygg till mage och tvärtom, snart kryper parveln för att rätt som det är vara uppe och balansera på två ben. Sedan gasar de iväg och man står där och undrar var tiden tar vägen…

Underbara stunder

Fånga ögonblicken! Det är dessa små vardagliga händelser som man sedan kommer att minnas med ett leende på läpparna. Fotografera, fotografera, fotografera. Det är tusen gånger värre att ångra de bilder man aldrig tog, än de foton som kanske inte blev så bra. Kanske är det just dessa ögonblicksbilder, lite suddiga och fulla med liv, som senare blir de käraste. En liten vildbase som springer förbi, kiknandes av skratt.

 

Digitala Bilder

Det är naturligtvis en fördel med dagens digitala bilder, de sämsta tar man bort med detsamma, men den gamla kameran med filmrulle har också sin tjusning. Vare sig man framkallar foton själv eller lämnar in rullen är den spända förväntan densamma. Hur blev de?

Många är vi nog, vi föräldrar som fotograferat och fotograferat och fotograferat. Och många är vi nog också, som tänkt att en dag, en dag då ska jag sätta mig med alla bilder. Tusentals bilder som det blivit genom åren. Sätta in alla dessa bilder i fotoalbum, sortera efter datum och ålder. Tyvärr är vi nog också ganska många som fortfarande inte satt oss ned och börjat sortera.

Facit

Innan vi slår oss ned med bilder och fotoalbum ska vi först bara göra det och det och det… 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Importera bil från USA
Tips om du behöver bilbärgning
JENSEN grundskola
Att skapa ett järnvägsprojekt är enklare än någonsin
Vad är en travers?