Du är inte inloggad.

Artikel

Fotoposter

En poster ger en avslappnad och personlig prägel på tonårsrummet eller vilket annat rum som helst. Det har varit populärt med motiv på landskap, musikgrupper och kända monument, men det är idag även möjligt att införskaffa sig en helt unik fotoposter med sitt eget motiv på. Man kan ha posters med bilder på sina vänner, sin familj eller från den senaste semenstern eller resan. Posters med foto är vanligtvis lite billigare än ’riktiga’ tavlor och har även fördelen att de är lätta att rulla ihop och transportera när man flyttar till en ny adress. Givetvis kan man även rama in sin fotoposter om man så önskar. En inramad fotoposter är nästan som att ha en riktig tavla på väggen.

Att beställa en poster med foto på internet är snabbt och enkelt. Man laddar upp sin egen bild från datorn, väljer format och betalar elektroniskt. Sedan skickas fotopostern per mail direkt hem till dörren. Man sparar tid jämfört med att beställa sin poster i en fysisk affär eftersom e-handlare är öppna dygnet runt alla dagar om året. Kom ihåg att välja ett passligt format och att förhandsgranska produkten innan köpet bekräftas.

Oavsett om man vill inreda sitt eget hem eller ge bort en present i julklapp eller till någons födelsedag så är fotopostern ett alternativ att ta i beaktande. Posters med foton kan även vara ett bra och prisvärt sätt för småföretag och föreningar att inreda sina lokaler. Med en så pass versatil produkt är det bara fantasin som sätter gränserna för användingsområdena.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Attityd spelar roll
Kopieringspapper: större kvalitetsskillnad många tror
Dags att förbereda sig för vintern
Saker att tanka pa nar man koper skor pa natet
Orkidéer - betydelsefulla blommor