Du är inte inloggad.

Artikel

Golfhandskar & Golfgrepp

Förbättra ditt golfspel med en bra golfhandske. Många golfare glömmer oftast bort att en bra handske fatiskt kan förbättra golfspelet. En sliten golfhandske ger inte i närheten av lika bra grepp som en ny och fräsch. Den här lilla detaljer kan förändra utgången på en golfrunda. Använder du samma handske när du spelar och tränar nöts den ganska snabbt ut och är egentligen inte till någon nytta alls. Svett, väta och solen är faktorer som bidrar till att handsken blir sliten. En golfhandske är någon individuellt och det är svårt att säga vilka golfhandskar som passar till vilka spelare. De lite dyrare handskarna ger ofta ett bättre golfgrepp men de behöver inte nödvändigtvis betyda att det är en handske som håller längre.

Byt golfhandske ofta

Tyvärr ser man ofta golfspelare som använder sig av samma handske under en hel säsong, till och med flera säsonger ibland. Golfen handlar mycket om detaljer där alla detaljer behöver vara i bra skick för en lyckad runda på golfbanan. Ofta lägger man mycket pengar på dyra golfklubbor och golfkläder och de små detaljerna som golfhandske & golfgrepp glöms helt enkelt bort. För dig som gillar att träna och stå och "nöta" boll efter boll så är det helt onödigt att lägga pengar på en dyr handske i skinn. De lite billigare modellerna ger ett lite sämre grepp men håller oftast längre då det är tillverkade i ett annat material. 

Golfgreppet

Lägg inte ut dyra pengar på ett nytt järnset innan du provat att byta golfgrepp på dina gamla golfklubbor. Det är sällan som ett par nya golfklubbor löser dina "problem" på golfbanan. Kanske är ett lite tjockare golfgrepp det just du behöver. Det är ett billigt sätt att förbättra din golf på. På nätet finns det flera bra sidor där man kan beställa golfgrepp och sedan själv byta ut greppet hemma i garaget. 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Billiga fjäderbollar måste köpas på nätet!
Olympiatravet – Sista chansen på Solvalla på Lördag
Träningsprogram - Att tänka på när du skapar ett träningsprogram
Kom igång med en motionscykel
Personlig Träning, kosttillskott & Artiklar