Du är inte inloggad.

Artikel

Grillar, tillbehör och inspiration

Det kan vara svårt att välja en grill och då är det bra att veta de olika grilltypernas egenskaper för att kunna välja en som passar just dig och din grillstil. Hos Grillat.se hittar ni gasolgrillar, kolgrillar, elgrillar, rökgrillar, pizzaugnar och många fler. Här nedan kommer en kort lite guide kring de olika grillarna, så att du enkelt kan ta reda på vad som passar dig bäst.

Gasolgrill

Gasolgrillen är enkel att använda och dess främsta egenskaper är att temperaturen enkelt kan justeras, grilla till många personer och lätt att rengöra. En nackdel med gasolgrillar kan vara att många är svåra att förflytta och ta med sig.

Kolgrill

Den klassiska kolgrillen har en unik egenskap som ingen annan typ av grill har. Den tillför nämligen en unik smak till allt man grillar. Kolgrillen är perfekt för dig som är ute efter bästa smaken. Kolgrillen har dock ett par nackdelar som exempelvis att det är svårare att kontrollera temperaturen och det tar lång tid innan du kan börja grilla.

Elgrill

Elgrill kanske inte låter så intressant, men elgrillen har en egenskap de andra grillarna saknar. Elgrillar är ibland tillåtna att grilla med på balkonger, vilket gör dem väldigt intressanta för de som enkelt och smidigt vill kunna grilla på sin balkong. Elgrillar är enkla att använda och du slipper ha kol eller gasol på lager. Elgrillen ger dock minst grillsmak av de olika grilltyperna. Elgrillen är lägenhetsägarens bästa vän!

 

Hos Grillat.se finner ni grillar, tillbehör och inspiration i stor omfattning. Grillat.se säljer alla typer av grillar och tillbehör inom bbq till bra priser.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Lägga om taket – Fritidshus, villa eller radhus?
Byggprojekt under semestern
Hitta rätt grill för dig
Lekstugor i plast eller trä?
Takrenovering – detta bör du tänka på