Du är inte inloggad.

Artikel

Julklappstips

En av de svåraste personerna att köpa julklappar till för många är pappa. Det är därför allt för många pappor som bara får en trist slips i julklapp år efter år. Men bättre än så kan du väl för att göra julen riktigt speciell även för pappa? Här kommer några förslag på julklappstips till pappa som passar perfekt för de flesta pappor:

-      Ny teknik

De flesta män har ju ett större teknikintresse än vad kvinnor har, så det finns en stor chans för att pappa skulle gilla någon ny teknikpryl fast han inte skaffat den själv än. Exempel på bra teknikprylar att köpa kan vara t.ex. en streamer till TV, aktivitetsarmband som ser ut som klockor, teknikprylar som kan användas i bilen och så vidare, men det bästa att att utgå från pappas intressen och det han gillar i övrigt och sedan se om det inte finns någon teknikpryl att köpa som har med detta att göra.

 

-      En passande upplevelsepresent

Hos många företag som säljer upplevelsepresenter finns det nämligen många upplevelsepresenter som passar de flesta pappor men även din bror gillar det här julklappstipset , t.ex.:

1.     En tur i en sportbil i stil med Lamborghini eller Ferrari

2.     Helikopterturer

3.     Whiskyprovningar

4.     Ölprovningar

5.     Kryssningar med olika teman

Men det finns även mycket annat att välja mellan om man anser att detta kan vara ett bra alternativ.

 

-      Produkter som har med pappas hobby att göra

Spelar han tennis? I så fall kanske nya träningskläder eller ett tennisrack skulle kunna vara en bra ide? Är han däremot typen som gillar att fiska, titta på fiskeutrustning av olika slag och så vidare. Du vet ju trots allt att han gillar sin hobby, vad den än må vara, så att köra vidare på detta och skaffa något som har med detta att göra blir sällan fel, förutsatt att man inte snålar allt för mycket vid inköpet och köper dålig kvalitet eller liknande åtminstone.

 

-      Ätbara eller drickbara saker

I form av en korg med lite whisky, vin, choklad eller annat smaskigt som du vet att pappa gillar. Detta kan vara ett utmärkt reservalternativ om man kör fast och inte alls vet vad man ska köpa, för detta får pappa åtminstone användning för då han kan förtära det han får, vilket man ju inte kan säga om den där trista slipsen!

Om du är student eller rent allmänt har en tight budget inför julklappsinköpen så kan det vara bra att få lite billiga tips. Vill du hitta billiga julklappar så finns det många möjligheter. Du kan bygga eller sy något själv som passar pappa, förslagsvis en fågelholk eller en hemstickad slips. Du kan även baka nåt gott, exempelvis koka knäck, eller göra fudge och slå in i ett fint paket till pappa, det brukar vara uppskattat.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Studentpresent
Fotoposter
Köpguide för däck
Spara pengar när du handlar hos Zalando
Ballerinaskor på nätet