Du är inte inloggad.

Artikel

Kläder till jeans

 

Jack & Jones är något så ovanligt som ett danskt klädmärke - det finns inte så många danska klädmärken som syns internationellt lika bra som Jack & Jones. Personligen kan jag inte komma på något.
 
Jack & Jones grundades 1989 som en del i ett annat familjeägt bolag och blev snabbt en succé - idag har Jack & Jones 15.000 anställda över hela världen som gör allt ifrån att designa till att sälja Jack & Jones kläder.
 
Kläder från Jack & Jones har alltid tanken att du ska kunna ta vilka kläder som helst från Jack & Jones och alltid se snygg ut tillsammans med jeans. Kläderna från Jack & Jones handlar om att hålla en snygg och avslappnad stil. Jack & Jones kläder är uppdelad i ett par olika kategorier.
 
Intelligence är kläder från Jack & Jones som är avslappnade och till för mannen mellan 18-25 - snyggt, ungt och coola kläder för en ung man.
 
Vintage är kläder som passar ihop med stentvättade jeans - lite slitet men ändå snyggt
 
Sen finns Jack & Jones Premium - kläderna för mannen som kräver lite mer. Fortfarande kläder för att kombineras med jeans. Men också kläder för att göra ett intryck med - Jack & Jones finaste serie.
 
Jack & Jones är kompletta med alla kläder från topp till tå - personligen är mina favoriter t-skirts speciellt vintage t-skirts. En snyggt sliten t-skirt ger alltid ett avslappnat och coolt intryck - känslan av en person som är trygg med sig själv. 
 
Att jeans har gjort sitt intåg bland lite finare kläder är ingen hemlighet man ser nu allt oftare män i finansvärlden med snygga jeans till sina kavajer. Det är ingen som höjer på ögonbrynen för det.
 
Jeans har en lång historia det började som arbetskläder då bomullen vävdes så hårt att byxorna kunde hålla för väldigt hårt slitage. Men idag kan man ha jeans till de flesta vardagstillfällen. Vi får nog vänta ett tag till innan jeans hittar in i de innersta finrummen. 
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Shopping för skor som en omedelbar stämning lyft
Grunge-stilen kommer tillbaka och är ett måste denna höst!
Parajumpers, en av de bästa märke för ytterkläder samlingar
Spara pengar på kaffe med en Dolce Gusto Rabattkod
Baseboll säsongen drar igång igen