Du är inte inloggad.

Artikel

Luftvärmepump Stockholm

Luftvärmepump Stockholm för dig som är i behov av luftvärmepumpar i Stockholmsområdet. Moderna värmepumpar ger stora besparingar, mer komfort och sinnesro tack vare tillförlitlighet. Vi tycker att köpa en värmepump bör ge samma fördelar.

Vi har allt inom luftvärmepumpar, bergvärme & luftkonditionering. Bästa pris & service. Vi tillhandahåller komplett installation och allsidigt underhåll av alla luftvärmepumpar och airconditions, oavsett om de är köpta hos oss eller inte.

Luft/vatten-värmepumpar, frånluftsvärmepumpar och bergvärmepumpar är de mest ekonomiska sätten att värma upp ditt hem och hushållsvatten. För att hitta det alternativ som passar just ditt hem bäst krävs en specialists kunskaper.

För alla er som är intresserade av en värmepump och bor i Svealand/Götaland finns möjligheten att få ett kostnadsfritt hembesök. När ni hittat en passande värmepump ger vår specialist er det.

Varje köp på Zave skickas gratis inom Sverige. Detta innebär att du sparar 790 kr på varje köp av värmepump! Spara ännu mer genom att köpa en värmepump med nedsatt pris.

Även vår billigaste värmepump kan hjälpa till att spara betydande summor på uppvärmning. Med Klarnas månadsbetalning på så lite som 759 kr är det möjligt förde flesta att börja spara pengar på sin uppvärmning.

Det oberoende forskningsinstitutet Spar Energi utförde ett omfattande värmepumpstest där Panasonic VZ9 knep första platsen tack vare sin oöverträffade säsongsvärmefaktor (SCOP) på 6.2 och dess innovativa värmeladdningsteknik.

Några av dess andra betydande egenskaper är: A+++ energiklass för både uppvärmning och kylning; fungerar även i extremkyla ned till -35 C; miljövänlig kallt medium R32; supertyst arbetsläge på endast 18 dB m.m.

Boka hembesök redan idag!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Göteborg
Badrumsrenovering Eskilstuna
Passepartout och ramar
Minne för livet
Flyttstädning Stockholm