Du är inte inloggad.

Artikel

Renovera skorsten Stockholm

Shantverkarna jobbar vi främst med skorstensrenoveringar, installationer av eldstäder, nybyggnationer och murningar samt utför sotning och rensning av imkanal, ventilationssystem och vi gör även mindre ombyggnader. Vi har många års erfarenhet inom snickeri och målning så vi kan enkelt hjälpa dig med diverse projekt. 

Våra tjänster utförs i Stockholm med omnejd samt Mälardalen. Vi är alltid med våra kunder från början till slut. Vi säkerställer kvaliteten enligt rekommendationer från MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap). Vi vill vara ditt första val när du behöver hjälp att renovera skorsten i Stockholm eller när du behöver hjälp med rengöring av imkanal och egentligen alla typer av reparation eller rengöring av skorstenar och ventilationer. Om du har något problem relaterat till skorsten, ventilation, imkanaler eller eldstad är du varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig!

Renovera skorsten Stockholm
Har du en otät skorsten? Med tiden blir skorstenen dålig till följd av väder, kondens och ålder, vilket leder till läckage i rökkanalen och då kan röklukt och andra giftiga gaser sprida sig in i huset. Det är därför viktigt att åtgärda skadorna så fort de upptäcks. Behöver du renovera din skorsten? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Frånluftsventilation Stockholm
Frånluftsventilation i ditt hus finns till för att suga ut den dåliga luften. Den ska även förebygga mögel och andra föroreningar i din bostad. Ett bra ventilationssystem tar snabbt ut den förorenade luften ur ditt hem och ersätter den med ny fräsch luft. Vi på Shantverkarna hjälper dig med skötsel av din frånluftsventilation och dess kanaler. http://shantverkarna.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad ska vi ha för bord i köket?
Unika och prisvärda designmöbler
Fönster Online
Att köpa barnvagn – svårt & enkelt
Det praktiska insynsskyddet till hemmet