Du är inte inloggad.

Artikel

Shopping guide för märkeskläder

Internetsidor är ett utmärkt verktyg i jakten på kläder med hög kvalitet och inte sällan med reducerade priser. När du söker på exempelvis Google, försök att vara så specifik som möjligt. I stället för att skriva "damblus" försök att vara mer detaljerad i dina sökord. Till exempel "Gant Damblus storlek 38". Detta hjälper dig att begränsa sökresultaten och få dig närmare det du letar efter och som ett resultat av detta; din shopping blir mycket lättare och roligare.

Börja processen med att titta igenom modetidningar. Om det finns en designer vars stil du beundrar, ska du inte tveka genom att bara köpa enstaka plagg av honom eller henne. Designers arbetar för att skapa en signatur från säsong till säsong och när du bär exempelvis designerklänningar från ett visst märke, kommer din stil att bli lika distinkt. Om du har ett favoritklädesplagg, kan du istället köpa flera stycken från olika designers. Till exempel, om du älskar skor, då du kommer att älska att hänge sig åt olika märken av designerskor. Stilen i varje land visar sig tydligt, beroende på vilket land märkeskläderna är producerade i. Sök gärna på nätet efter videor från Fashion Week från varje land för att se vilka stilar som är populära för varje säsong.

Var dock väldigt noga, när du söker efter märkeskläder på nätet, att de verkligen är av äkta vara. Det snabbaste sättet att se om varan är en imitation är att kontrollera märkningen. Om namnet är fel eller etiketten är felaktig, då är det inte är äkta. Mät också upp dig noga. Det är viktigt att du vet din exakta storlek när du beställer.

När du hittar en klädsight du gillar, skriv upp dig på deras e-postlista. Då kan du få nyheter, realisationer, event etc. Detta är ett utmärkt sätt att få förhandsinformation om realisationer, kampanjförslag och nyheter. En del av informationen är inte ens tillgänglig för allmänheten. Om du har hittat ett märke i en viss storlek som du har svårt att hitta, var inte rädd för att skicka ett mail till webbutiken och berätta vad du letar efter. Använd dem som din egen ”personliga shopper” för att hjälpa dig hitta varumärken eller storlekar.

Sist men inte minst, när du ska köpa märkeskläder online; kontrollera att onlinebutiken för returer erbjuder pengarna-tillbaka-garanti. På så sätt, om ett objekt inte passar perfekt eller inte är vad du söker, är du skyddad och kan lämna tillbaka objektet utan krångel.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

COOLA GREJER
Varför fula skor har en Moment In Fashion
Coola prylar som gör succé
Att köpa klänningar online
Fars dag - lite tips på lämpliga presenter