Du är inte inloggad.

Artikel

Snygga vintagesmycken

Att köpa vintage har varit populärt länge och många smyckestillverkare har dragits med i trenden med vintagesmycken fast nytillverkade. Ett exempel på vintagesmycken i modernform är Vintage by Fé. Vintage by Fé är ett svenskt företag som föddes på en loppmarknad i London. Att gamla klockor är vackra känner alla till men i ärlighetens namn vad ska man med alla gamla klockor till? Det var inför den frågan som Vintage by Fé började.

De två svenskarna kom på att om man plockar isär en gammal klocka så får man grunddelarna till ett snyggt halsband. Det var det första smycket från Vintage by Fé. Idag finns det ingen ände på hur gamla saker kan plockas isär och bli snygga smycken från Vintage by Fé.

Det är inte bara gamla saker som används till smycken från Vintage by Fé utan allt som ser gammalt ut och kan bli snygga smycken blir snygga smycken. Vintage by Fé har idag blivit en internationell succé och Vintage by Fé har sin tydliga profil - snygga smycken för en modern kvinna men ändå med sina rötter i vår historia bland uttjänta objekt.

Tänk på att allting började med att att två personer undrade vad man kan ha gamla klockor till. Klockans armband kunde bli snygga armband till kvinnor, alla små vackra kugghjul blev grunden till halsband och klockans boett blev en vacker berlock. Allt går att återanvända enligt Vintage by Fé!

Att återanvända håller på och bli en tydlig trend och någonting som många har hakat på men Vintage by Fé var en av pioniärerna och en av de som har lyckats bäst med att tillverka vintage smycken och nya smycken i gammal stil.

Du kan köpa Vintage by Fé smycken hos TingFörGlädje som säljer inredning, kläder och smycken i gammal stil på nätet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att välja varm höstjacka
Svårt för långa killar att hitta välsittande kläder
Vinterdäck
Retromode
Skinnjackor – i olika modeller