Du är inte inloggad.

Artikel

Unika och prisvärda designmöbler

KÖPA RESTAURANGBORD STOCKHOLM?
Kazzelhrc finns i Stockholm, men erbjuder leverans över hela Sverige Dags att uppdatera möblemanget i din verksamhet? Kazzel har ett stort utbud av olika typer av möbler; soffbord, barbord, fåtöljer, barstolar, loungemöbler, modulsoffor och mycket mer. En bekväm och vacker sittplats förhöjer intrycket av ett rum och ger det personlighet och karisma, men inredning ska ju inte bara vara vacker utan bekväm också! Ta en titt bland våra designmöbler!

Loungemöbler till bra priser
En vacker och bekväm miljö lockar kunder! Vi har bra priser på fåtöljer, barstolar, designstolar och plaststolar – egentligen alla typer av loungemöbler och restaurangmöbler! Många av de möbler vi säljer finns dessutom i flera utföranden, med andra ord: hittar du den perfekta stolen till din verksamhet, lounge eller matsal så finns den med största sannolikhet i en färg du gillar också!

Snygga cafémöbler!
Det behöver inte vara dyrt med nya möbler! Hos Kazzel kan du köpa en snygg restaurangsoffa men också en vacker designstol. För den som vill uppdatera inredningen i baren finns det barbord och barstolar i alla prisklasser – något för den mindre verksamheten med en hemtrevlig känsla till den större verksamheten med en lyxigare profil. För dig som vill ha en mysig hörna i receptionen har vi massor av soffor och loungemöbler att välja bland!
 

Se några av våra bästsäljande möbler – många av dem till bra kampanjpriser! http://www.kazzelhrc.se/

Har du svårt att välja rätt produkt? Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig att hitta det du söker. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på vår hemsida! Välkommen in!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 saker du borde veta om grovsopor
Välj rätt värmepump
Badrumsrenovering Bromma
Badrumsrenovering Nyköping
Går det att handla billig mat online?