Du är inte inloggad.

Artikel

Värmepumpeshopen Norge

Se till att bli först med de senaste värmepumparna! Värmepumpeshopen har nya kraftfulla Panasonic LZ och Mitsubishi Electric LN i lager. Vi har även fler uppgraderade Panasonic-modeller att erbjuda. Klicka dig in på vår hemsida så kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

 

Värmepumpsinstallation och underhållning
Vi ger dig en komplett installation och tillhörande underhåll av alla luftvärmepumpar och airconditions, oavsett om de är köpta hos oss eller inte.

 

Luftvärmepumpserbjudanden för våra partners
Vi är stolta att kunna säga att vi är samarbetspartners med flera olika företag och tidningar. Vi har flera olika specielerbjudanden för er som redan är kund hos någon av dem. Läs mer på vår hemsida!

 

Fri frakt i hela Norge
Alla köp hos Zave levereras med fri fakt i hela Norge!

 

Hitta rätt värmepump hos oss!
Använd dig av vår köpguide för att hitta den bästa värmepumpen för just dina behov!

 

Fråga en specialist
Våra specialister inom ämnet värmepumpar och airconditions gör sitt yttersta för att hitta bästa lösningen för dig.

 

Trygga köp
Vi följer bästa praxis inom försäljning och service. Se våra medlemsskap och certifieringar på vår hemsida https://varmepumpeshopen.no/

 

Sveriges bästa värmepumps e-handel
Zave grundades 1988 i Stockholm. Vi har under en längre tid jobbat med värmepumpar för både privatpersoner och företag. Vi säljer de flesta av marknadens största varumärken och vår strategi är att vara en prisutmanare i värmepumpsbranchen.

 

Norges bästa kundservice
Värmepumpeshopen fokuserar på att leverera värmepumpar för kundens behov. Vår affärsmodell bygger på att kunna erbjuda kompletta lösningar men vårt fokus ligger på värmepumpar. Det här innebär att vi hjälper dig hela vägen fram från inköpet till själva installationen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så fungerar RUT-avdraget
Smarta tips att göra med sina egna foton
Flyttstädning
Ett Rent Hem - Städfirma i Stockholm
Är strykning det roligaste du vet?