Du är inte inloggad.

Artikel

Parfym

Att hitta sin egna alldeles personliga doft kan vara lite knepigt. Idag finns det ett utbud som är helt enormt och ett flertal kändisar har släppt sin egna parfym. Att köpa en parfym endast för att sin idol har lanserat den kan vara lite av ett misstag. För att välja parfym ska du först veta i vilka tillfällen du ska använda den i. Många väljer en doft för att man vill dofta gott vid olika festligheter men den parfym som man faktiskt använder mest och kanske är allra viktigaste är faktiskt den vi använder dagligen. De flesta av oss använder någon parfym varje dag och när man väl har hittat sin favorit parfym så kan det lätt bli att man inte byter ut den. För att hjälpa oss i djungeln av olika parfymer så har man delat in dofter i så kallade doft familjer.

Välj rätt parfym vid rätt tillfälle

Eftersom det finns ett intresse hos konsumenterna att bära olika parfymer vid olika tillfällen så har tillverkarna tagit fram flaskor och dofter som ska förknippas med det just du söker. Hugo Boss har till exempel namn givit en av sina parfymer till Sport For Men där det är ganska självklart vilka man vänder sig till. Ofta kan man också hitta parfymer som riktar sig till olika årstider. Varje år så kommer det en mängd olika dofter som är döpt efter olika årstider. Den populäraste är troligtvis sommar/summer dofter.

När du ska hitta din egna parfym fokusera inte så mycket på vad namnet är eller hur flaskan ser ut. Beställ hem ett par stycken och hitta den doft du gillar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hostmedicin
Massage - mer än bara strykningar och armbågar
Medicin online tack vare EU
Vill du bli rynkfri?
Tandläkare Kungsgatan