Du är inte inloggad.

Artikel

Leopardmönstrat – med en leopard i garderoben!

Om du vill följa höstmodet så råder vi dig att slopa dina fördomar och istället följa vårt råd: Skaffa något leopardmönstrat! De stora modeskaparna satsar på vilddjursmönstrat och catwalken är full av deras skapelser. Mönstret kan vara klassiskt och brun- eller svartfläckigt eller mera färgstarkt och vi återfinner det på oversize-kappan och på pumpsen. em>

Le Temps des Cerises drivs av en riktig passion för jeans sedan över 20 år. Märket blandar autenticitet och vintageanda genom att föreslå ett sortiment med en naturligt sliten effekt, precis i nutiden. Framgången är här och Le Temps des Cerises tillverkar idag skor för hela familjen.

Guess skapades av de fyra bröderna Marciano, födda i Marocko och uppvuxna i Marseille. 1980 bestämde de sig för att emigrera till Los Angeles för att lansera sitt jeansmärke genom att blanda det berömda tyget denim med den europeiska stilen. Ett vågat val under en tid då jeans inte var dåtidens trend, men företaget lyckades utmärkt och mötte stor framgång. Successivt utvecklar Guess sitt erbjudande till skor, handväskor och till och med en linje parfymer!

No Name skapades 1991 av herrarna Rautureau som är den fjärde generationen av stövelskapare, och som har blivit speciellt kända tack vare gymnastikskor med platåsula. Märket tillverkar skor i en stil som blandar sportswear med kvinnlig stil och modern elegans. No Name får en stigande framgång och utökar sitt produktsortiment med kollektioner av pumps, ballerinaskor, sandaler, stövlar mm. De moderiktiga produkterna köps både av märkets fans och noviser. En riktig success story!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, herrskor och fina barnskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: boots, moderiktiga sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Retromode
Swix - Vintersport
Ska man köpa en begagnad bil?
Inom konstruktionsindustrin, vilka är säkerhetsstegarna?
Rosor, symbolen för evig kärlek