Du är inte inloggad.

Artikel

Nyttja rotavdraget innan sänkningen

Regeringen kommer förmodligen sänka rotavdraget till nästa år från 50% till 30%. Det innebär en stor förlust för de som behöver renovera. Trycket på hantverkare är enormt just nu då alla vill renovera innan sänkningen. Passa på att byta ditt tak innan regeringen sänker rotavdraget. Ett takbyte innebär relativt hög arbetskostnad vilket i sin tur innebär att du får tillbaka mycket pengar. 50% av arbetskostnaden får du tillbaka vid ditt takbyte

Vid ett takbyte är det viktigt att välja ett företag med duktiga plåtslagare och lång erfarenhet. Bröderna Norling är ett företag som funnits i över 65 år. Vi har expanderat en del under de senaste åren med bland annat en e-handel för takplåt

Via vår e-handel skickar vi idag plåt över hela Sverige och till viss del Norge och Danmark. Nu i år har vi bättre fraktavtal och nya innovativa produkter. Största nyheten i år är solenergiprodukter. Ditt tak hjälper till med energikostnaderna i ditt hus. Med andra ord kan ditt tak betala en del av elkostnaden!

Vi strävar efter att behålla 100%kundnöjdhet genom snabb och effektiv kundservice, snabba leveranser och att leverera kvalitativa produkter som har lång hållbarhet. Genom att alltid sträva efter att bli bäst är vi ett företag att räkna med.

Bröderna Norling har ett brett produktutbud med ett flertal plåtprofiler som är eftertraktade på marknaden. Vi har kompletta system för taksäkerhet och takavvattning. Vi utför montering av våra produkter i Gävleborg med omnejd. Villatak, garagetak, lekstugor, ladugårdar och industribyggnader. Leveranser genom e-handeln görs över hela Sverige.

Välkommen in till Bröderna Norling


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bostadsvärdering
Sommar, sol och skugga
Exakt vad kan en låssmed assistera dig med
Badrumsvåg - fyller den sin funktion?
Sveriges bästa priser för stenprodukter