Du är inte inloggad.

Artikel

Pris värmepump

Värmepump pris? Zave Värmepumpshopen erbjuder en rad olika luftvärmepumpar för alla tänkbara behov. Värmepumpar ger stora besparingar och ökar komforten i hemmet. I slutändan sparar du pengar och har ett luftkonditionerat hem dygnet runt. Zave erbjuder allt inom luftvärmepumpar, bergvärme & luftkonditionering.Förutom själva installationen av av värmepumpen tillhandahåller vi dessutom underhåll av alla luftvärmepumpar, oavsett om du har köpt den hos oss eller inte. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss och vara nöjd med resultatet.

Luft/vatten-värmepumpar, frånluftsvärmepumpar och bergvärmepumpar är de mest ekonomiska sätten att värma upp ditt hem och hushållsvatten. För att hitta det alternativ som passar just ditt hem bäst krävs en specialists kunskaper.

För alla er som är intresserade av en värmepump och bor i Svealand/Götaland finns möjligheten att få ett kostnadsfritt hembesök. När ni hittat en passande värmepump ger vår specialist er det.

Varje köp på Zave skickas gratis inom Sverige. Detta innebär att du sparar 790 kr på varje köp av värmepump! Spara ännu mer genom att köpa en värmepump med nedsatt pris.

Vi har allt inom luftvärmepumpar, bergvärme & luftkonditionering. Bästa pris & service. Köp mer än en värmepump och få rabatt, desto fler du köper ju mer rabatt ger vi.

Vi fokuserar på att leverera värmepumpar för kundens behov. Vår affärsmodell bygger på att kunna erbjuda kompletta lösningar men vårt fokus ligger på värmepumpar – det innebär att vi hjälper dig hela vägen från inköp till installation.

Zave grundandes 1988 i Stockholm. Vi har under lång tid jobbat med värmepumpar för privatpersoner och företag. Vi säljer de flesta av marknadens störta varumärken och vår strategi är att vara en prisutmanare i värmepumpsbranschen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Höj ditt hem en nivå med designlampor
Fördelen med att köpa sockerpasta online
Vad är en lamineringsmaskin?
Vad kan jag begära av en städservice i Malmö?
Anlita ett byggproffs