Du är inte inloggad.

Artikel

Smarta tips att göra med sina egna foton

Canvas utskrift är en av världens mest populära och coola konstformer. Kända konstnärer använde tyget för att måla sina målningar på samtidigt som de skapade tidlösa tavlor. Personligen tycker jag att det finns ingen anledning till att köpa färdiga konstverk eftersom oftast saknar man anknytning till motivet. Varför ha tomma väggar i hemmet när du kan trycka din egna canvas av dina fotografier (läs mer) precis efter dina egna önskemål? Verkligen något att fundera på!

Vad du än bestämmer dig för så ska jag dela med mig av tre snygga inrednings produkter du kan beställa med låg budget. Canvas som jag nämnde tidigare är ohört billigt om man väljer ett tryckeri på nätet. Det går faktiskt att beställa allt ifrån mindre till större tavlor beroende på sin egen ekonomi och vart man kommer att hänga tavlan. Vill du kombinera flera tavlor då rekommenderar jag ett fotokollage. Här kan du även pressa ner priset genom att välja ett billigt tryckeri och kombinera flera foton i en och samma tavla. Bästa med dessa två produkter är att du kan välja självmontering och på så sätt slippa betala för monteringskostanden om du klarar att montera ihop canvasen själv. Det finns flera guider på nätet så med lite tålamod klarar även du monteringen. Tredje foto produkten som jag verkligen gillar men är betydligt dyrare än tavlor är fototapeten (mer info). Har man en hel vägg som man funderar på att göra om då kan du även framkalla eget foto som fototapet. Snyggt och stilrent men betydligt dyrare än mina tidigare två förslag.


Använd dina egna digitala bilder och gör de till egna konstverk. Väggen kommer verkligen dra till sig uppmärksamhet när du har besök hos dig. Har du ingen fantasi och saknar kreativitet så kan du använd dig av internet, men det är faktiskt enklare än vad du tror. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Var kan man göra ett vindrutebyte i Göteborg?
Vem äger bilen?
Takläggare Stockholm
En bra hallspegel har sin givna plats i hallen
Hyresrätter hos Heimstaden