Du är inte inloggad.

Artikel

5 stiltips till vårkläderna

 

Inför våren kan det vara skoj att uppdatera sin garderob med några av de nya trenderna. Här kommer fem stiltips på hur du fixar den perfekta stilen inför våren. 
 
1. Avslappnat 
En stor trend inför våren är att kläderna blir mer avslappnade och inte är lika figurnära som tidigare säsonger. Fladdriga och tunna byxor är t.ex. perfekta att matcha med en fin tröja eller en snygg kavaj för ett mer dressat intryck. 
 
2. Skjortklänningen
En av de stora trenderna i vår är skjortklänningen som synts på många av de stora modevisningarna. Skjortklänningen är perfekt att matcha till bara ben eller raka byxor. Om du väljer en skjortklänning som är stor och lös är det snyggt att lägga till ett bälte i midjan för att framhäva de kvinnliga formerna. 
 
3. Mönster i alla dess former
Inför våren är mönster i alla dess former en het trend. Det går att hitta allt från prickigt och randigt till mer etniska och abstrakta mönster. Det du ska tänka på är att inte blanda allt för många olika typer av mönster utan matcha t.ex. en mönstrad tröja med neutrala och enfärgade byxor. 
 
4. Höga klackar
Skorna är en viktig del för att du ska kunna skapa ett trendigt helhetsintryck av din outfit och höga klackar är aldrig fel. Några av de stora trenderna i vår är att skorna ska gå i metalliska färger eller ljusa pasteller. Trenden för platåskor håller i sig, men om du istället vill välja lågskor är loafers ett hett tips inför våren.   
 
5. Matcha med accessoarer 
För att skapa den perfekta stilen är ett bra tips att matcha dina kläder med härliga accessoarer. Trenden för vårens mode är stora markanta halsband och örhängen i olika metalliska material. Klä dig gärna i ganska neutrala kläder så att de stora smyckena verkligen får sticka ut. 
 
Mer stiltips hittar du här!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför köpa ergonomisk frisörmatta
Ansiktsbehandling Helsingborg
Livsviktiga Proteiner
Flytade snarare än fast föda i skötväskan - Forskningsrapport från Australien
Problem efter ögonlaser