Du är inte inloggad.

Artikel

Hemlarm - Standardutrustning

 

När du beställer ett hemlarm så köper du ett startpaket med en viss standardutrustning, som du sedan kan utöka efter behov. Ett startpaket för hemlarm kan till exempel innehålla brandlarm, trygghetslarm och inbrottslarm, samt utrustning för dessa – en centralenhet med GSM-uppkoppling, som styr hela larmsystemet och en manöverpanel med knappar så att du kan styra larmsystemet. En siren och magnetkontakter för dörrar och fönster, som aktiverar larmet om de öppnas. Larmdekaler och skylt att placera i fönster och på dörren. En rökvarnare, som känner av och larmar vid rökutveckling och kamera med mörkerseende som även tar bilder när rökvarnaren aktiveras. Samt en larmbricka för att enkelt kunna larma på och av utan att behöva knappa på panelen. Den som vill kan även löpa ett startpaket med rörelsedetektor istället för en kamera.
 
Ett startpaket brukar även inkludera fria utryckningar, vilket innebär att du inte behöver vara rädd för att det ska kosta skjortan om du skulle råka utlösa larmet av misstag. Nyckelservice brukar också ingå i ett startpaket, dvs att larmbolaget innehar en nyckel till din bostad för att väktare ska kunna komma in vid kritiska situationer, samt för att kunna täcka över skador, som exempelvis krossade fönster, och larma på igen efter ett eventuellt inbrott. 
 
När du har skaffat ditt startpaket så abonnerar du på hemlarmstjänsten och betalar en mindre avgift varje månad. Du kan även komplettera ditt startpaket med en mängd olika produkter beroende på vilka behov du och din familj har. Ett exempel på vad du kan lägga till är en vatten- och temperaturavkännare som varnar vid eventuella vattenläckage och kan hjälpa till att förhindra dyra vattenskador. En utomhussiren med blixtrande ljus är ett annat tillval, som kan vara väldigt effektivt för att avskräcka tjuvar. Dessutom kan du specialanpassa ditt hemlarm så att dina husdjur inte aktiverar det av misstag när du inte är hemma.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sveriges bästa priser för stenprodukter
Panasonic varmepumper
Hyra byggnadsställning Stockholm
Handla trädgårdsmöbler online
LED-belysning för plånbok och miljö!