Du är inte inloggad.

Artikel

Coolt streetwear mode som Ed Hardy

Streetwear är en klädstil som fick sitt stora genomslag i surfkulturen i 1960-talets Kalifornien då tillverkare av surfingbrädor började trycka samma typ av mönster och logotyper som fanns på surfbrädorna även på t-shirts. Dessa t-shirts blev snabbt ett mode bland unga surfare och spred sig snabbt till andra unga och lite äldre människor. Coola t-shirts med tryck - inte bara från surfingkulturen utan också tatueringskonst, motiv från rockband, film och annan populärkultur blev allt mer populära och streetwear var därmed uppfunnet. Idag använder vi coola t-shirts och streetwear till vardags i stora delar av världen - alla har vi väl ett gäng snygga, coola, roliga och sköna t-shirts med tryck och logotyper i våra garderober.

T-shirts med tryck är ett vardagsplagg som fungerar vid de flesta typer av tillfällen och till olika typer av byxor eller kjolar. T-shirts är förmodligen ett av de allra vanligaste plaggen bland människor i alla åldrar - från små barn till gamla människor på hemmet bär t-shirts med olika typer av tryck och logotyper.

T-shirts med tryck är visserligen en väldigt generell benämning på t-shirts och streetwear men givetvis finns dessa plagg i massor av olika stilar. Från renodlade profilkläder som gör bäraren till levande reklam för ett företag - möjligen men inte nödvändigtvis ett företag man är anställd hos - till coola streetwear t-shirts med konstnärliga tryck som exempelvis Ed Hardy kläder. Ed Hardy är en berömd tatueringskonstnär som skolats av tatueringsmästare i Japan. Idag kan du köpa Ed Hardy t-shirts och riktigt coola streetwear kläder med hans alster på - streetwear när det är som allra coolast.

 

Streetwear från Ed Hardy hittar du hos Extremeclothing.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Glad påsk
Fyra saker att tänka på då du ska köpa färgpatroner till skrivare
Varför jämföra priser på vuxenleksaker?
Köpa barnkläder på nätet
Kvinnliga Lantliga Kläder