Du är inte inloggad.

Artikel

Coolt streetwear mode som Ed Hardy

Streetwear är en klädstil som fick sitt stora genomslag i surfkulturen i 1960-talets Kalifornien då tillverkare av surfingbrädor började trycka samma typ av mönster och logotyper som fanns på surfbrädorna även på t-shirts. Dessa t-shirts blev snabbt ett mode bland unga surfare och spred sig snabbt till andra unga och lite äldre människor. Coola t-shirts med tryck - inte bara från surfingkulturen utan också tatueringskonst, motiv från rockband, film och annan populärkultur blev allt mer populära och streetwear var därmed uppfunnet. Idag använder vi coola t-shirts och streetwear till vardags i stora delar av världen - alla har vi väl ett gäng snygga, coola, roliga och sköna t-shirts med tryck och logotyper i våra garderober.

T-shirts med tryck är ett vardagsplagg som fungerar vid de flesta typer av tillfällen och till olika typer av byxor eller kjolar. T-shirts är förmodligen ett av de allra vanligaste plaggen bland människor i alla åldrar - från små barn till gamla människor på hemmet bär t-shirts med olika typer av tryck och logotyper.

T-shirts med tryck är visserligen en väldigt generell benämning på t-shirts och streetwear men givetvis finns dessa plagg i massor av olika stilar. Från renodlade profilkläder som gör bäraren till levande reklam för ett företag - möjligen men inte nödvändigtvis ett företag man är anställd hos - till coola streetwear t-shirts med konstnärliga tryck som exempelvis Ed Hardy kläder. Ed Hardy är en berömd tatueringskonstnär som skolats av tatueringsmästare i Japan. Idag kan du köpa Ed Hardy t-shirts och riktigt coola streetwear kläder med hans alster på - streetwear när det är som allra coolast.

 

Streetwear från Ed Hardy hittar du hos Extremeclothing.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nya vinterskor för män
50 tals klänningar olika modeller och fabrikat
Armband som studentpresent
Skillnaden mellan olika markerpennor
Fyra saker att tänka på då du ska köpa färgpatroner till skrivare