Du är inte inloggad.

Artikel

En laddare för flera tillfällen

Anta att du ligger i soffan och ser senaste avsnittet av House of cards på surfplattan. 20 minuter in i avsnittet plingar det till och "10% kvar i batteri"-skylten kommer upp på skärmen. Eftersom du inte orkade resa på dig när "20%-batteri-kvar-notisen" visades så kan vi anta att du gärna inte reser på dig nu heller. Föreställ dig då att du haft en portabel laddare, likt en stort batteri som laddar din surfplatta.

Idag erbjuder många hemsidor kvalitativa och smidiga portabla laddare som gör att du enkelt kan ladda din telefon, surfplatta eller mp3 på resande fot. Oavsett om du sitter på bussen eller ligger i soffan så fungerar laddaren perfekt. Många laddare har kapacitet nog för att ladda en vanlig iPhone eller Samsung. Det finns dock laddare med grymt mycket mer kapacitet än så. Vissa laddare har upp emot 15000 mAh vilket är väldigt mycket. För att ge lite perspektiv på hur mycket det är kan sägas att en iPhone 5/5S har nånstans mellan 1500 och 1600 mAh.

Skall du ut på camping, picknick eller en lång dag ute på stan så kan det också vara klokt att ha med sig en portabel laddare. Du riskerar således inte missa viktiga samtal och SMS på grund av att batteriet på din telefon dött.

Priset på en portabel laddare varierar beroende på hur mycket kapacitet du vill ha på din laddare. Vill du ha en iPhone 5/5S portabel laddare så kostar den mer än om du köpt en "vanlig" portabel laddare med samma kapacitet. I de fallen är det alltså mer designen på produkten som kostar, alltså inte dess kapacitet. Du kan dock hitta en lång lista på olika typer av laddare genom att enkelt googla efter produkten på nätet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

70-tals Maskeradkläder
Parajumpers, var varumärket föddes ur en passion för sport än Massimo Rossetti
Trendjackor för män
Säkerhetspyramide
Televerket