Du är inte inloggad.

Artikel

Hudvård online

Hudvård online – Daystyle är en webbshop med ett välgenomtänkt utbud av ansiktsvård, hudvård, hårdvård, smink, smycken och härliga produkter som vi tror på. Vi är auktoriserad återförsäljare till alla märken vi säljer.

Vi hoppas att du kommer hitta något du tycker om!

Den senare tiden har vi på Daystyle tagit in massor av nya och härliga produkter i vårt sortiment. Allt från ansiktsolja till ansiktsmask till vackra smycken. Vi tänkte highlighta de produkter som vi tycker är speciellt spännande!

M Picaut Swedish Skincare
Vi har fått in det underbara, svenska hudvårdsmärket M Picaut som består av ekologisk hudvård som verkligen fungerar. Detta är ett märke med flertalet produkter som är mångfaldigt prisbelönade och hyllade i skönhetsvärlden!

M Picaut Hydra Miracle Serum
Ett underbart, återfuktande serum som passar alla hudtyper, även den känsligaste huden. Används under din dag- och nattkräm för bästa resultat. För dig med fet hud går det även bra att skippa dagkräm och endast använda Hydra Miracle Serum.

M Picaut Try Me Out Kit
För den som är osäker på vilka produkter som man borde testa från M Picaut är Try Me Out Kit en perfekt lösning! En samling av M Picauts bästa produkter i en smart förpackning. Passar även fantastiskt som reseprodukter.

Royal Green från Caroline Svedbom
En helt ny kollektion av fantastiska och vackra smycken. En kollektion som andas lyx, självförtroende och lyfter vilken outfit som helst.

Mini Drop Necklace Royal Green Rhodium
Ett vackert, droppformat halsband med en vacker swarovskikristall i nya nyansen, Royal Green.

Mini Dione Earrings Royal Green
Lyxiga örhängen med gröna swarovskikristaller inbäddade i guldpläterad mässing. Ett måste för den som gillar större örhängen!

Dermalogica Nightly Lip Treatment
En intensiv läppmask som verkar medan du sover! Slätar ut fina linjer och tillför massor och åter massor av fukt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Akupressur i vardagen
Minister vill tvinga rökförbud i bilar
Diadem har smyckat kvinnornas hår sedan antikens tid!
Livsmedel för ökad fettförbränning
Om du skall börja träna på gym