Du är inte inloggad.

Artikel

Läderarmband för herrar och dålig lukt

Läder är ett material som brukar ha en trevlig doft, men precis som med allt annat så är det såklart så att man kan få läder att lukta riktigt illa om man inte hanterar det på rätt sätt. När det gäller läderarmband herr så ska man tänka på vilken modell man väljer. Detta särskilt om man vet att armbandet kommer att utsättas för en hel del smuts och sådant som kan leda till dålig lukt. Genom att ha rätt modell på sig så förblir känslan fräsch och snygg.

Bästa läderarmbandsmodellerna

Man kan förstås diskutera det där med snygga läderarmband för herrar och här är det förstås så att vi har lite olika smak. En del gillar inslag av metall och annat som ger kontraster medan andra vill ha ett stilenligt läderarmband utan krusiduller. När det gäller dålig lukt så är det så att slätare modeller är bäst och det beror på att de inte erbjuder en massa plats för smuts att få fäste. Ett slätt armband kan man lätt torka av. Sedan så kan man ju tänka lite på det där med hur lätt det är att få på och av ett armband. Om det blir för komplicerat att ta av sig armbandet så låter man det sitta på då man kanske inte borde göra det och därmed så riskerar man att det blir smutsigt och illaluktande.

Slitage

Sedan så är det så att det slitage som armbandet utsätts för också påverkar hur trevligt det kommer att vara att ha på sig. Om man hela tiden utsätter armbandet för påfrestningar så mister det snart formen. Vad har då detta med lukt att göra? Jo, ett armband som plötsligt hänger och dinglar långt nedanför handleden kommer att komma i kontakt med mat och annat som gör att det snabbare blir ofräscht och eventuellt får en dålig lukt. Man kommer att släpa det i smuts och i sådant som finns på bordsytor där man lägger handen. Om armbandet sitter tätt och håller sig innanför tröjärmen så får man inte samma problem.

När det luktar illa

Om ditt läderarmband herr redan luktar apa så kanske det går att rädda. Det finns medel som man kan rengöra läder med och som kan få bort den dåliga lukten. Det här kan vara värt att försöka om armbandet fortfarande är snyggt. Om det har töjts ut och inte längre är så fint som det en gång var så kan man lika gärna kasta det och satsa på ett nytt. Läderarmband är trots allt inte så dyra så man måste inte bli ledsen bara för att man inser att det är dags att kassera armbandet.

Idag så kan du köpa snygga läderarmband för män online via smyckebutiker som har ett sortiment från olika märken såväl som direkt från det märke som du föredrar. När man handlar online så får man ofta fördelaktiga priser och då kanske det inte spelar så stor roll att man sedan kommer att utsätta armbandet för parfymer, svett och annat som kan få det att lukta lite illa. Det är ju bara att skaffa ett nytt så snart som det gamla inte längre ger en skön och doft-fri känsla.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Baka saftiga och nyttiga bröd med linfrön
Tandläkare Södertälje
Blir man mätt av måltidsersättning?
Vill du bli rynkfri?
Information om tatueringar