Du är inte inloggad.

Artikel

Saker att tänka på när man ska åka på konferens

 

Det blir allt mer populärt att åka med sina anställda på konferens för att komma bort från kontoret och få tillgång till andra lokaler. Visst är det viktigt att hålla igen på priset, men det är fortfarande viktigt att komma ihåg att man ska hålla en bra kvalité på konferensen så att den ger bästa möjliga effekt.

Ett bra tips för att hitta den mest prisvärda konferensen är att vara ute i god tid så man hinner få in så många offerter som möjligt för att på så vis få en överblick för vem som ger det bästa möjligheterna till en lyckad konferens, till ett så bra pris som möjligt.

Det är också viktigt att ta reda på vad för utrustning som ingår när man hyr lokalerna. Det vanligaste är att man hyr in sig i en lokal på ett hotell.

Man kan även passa på att fundera när det är som minst tryck på att beställa konferenser.

Det är som högst tryck under höstmånaderna så vill man komma billigt undan kan det vara smart att ha sin konferens under jan-mars. Det kan även vara smart att boka in sig under skollov, då brukar det generellt vara mindre efterfrågan på konferenser.

Vill man kan man också åka iväg en bit för att få en kraftigare effekt på konferensen. Ett väldigt bra alternativ är att ta med sig sina anställda ut i Stockholms skärgård, dock är det att föredra under våren eftersom det lätt blir väldigt kallt under vintermånaderna. Det som är positivt med att ha sin konferens i Stockholms skärgård är att det är relativt när tillbaka till Stockholm vilket gör att man kan hinna med att ha sin konferens under endast en dag och på så sätt slipper man att betala för övernattning.

Vill man kan man självklart göra det men då kanske platser som ligger längre bort lockar. Ska man ha sin konferens under vintern kan det vara en bra idé att ha den uppe i Åre som bjuder på väldigt vacker natur och är för övrigt en väldigt trevlig stad att vistas i. Men som sagt det är svårare att hinna med en dagkonferens till Åre om man är ett företag som håller till i Stockholm.

Så det vanligaste är ändå en dagkonferens i Stockholm. Men tanken var att visa att det finns en del alternativ för den som är ute i god ti och vill få till en så bra konferens som möjligt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vikten av gymnasieutbildning
Information till den som är ny i Sverige
Bra hjälp att få från fackförbund
Bil & Marin Elektriska A
SEO Viktigt!