Du är inte inloggad.

Artikel

Snygga gummistövlar

Att klä sig snyggt när det är dåligt väder med regn och rusk kan vara svårt. Nu när hösten börjar närma sig och man har kommit tillbaka till vardagen kanske man vill behålla sommarkänslan ett tag till. Men vädret kan man aldrig lita på, ena dagen kan det vara strålande sol och nästa ösregn. Ett par snygga rubber boots går att matcha på väldigt många sätt. Ett par wellingtons går att bära till både en somrig klänning men även till dina trogna denimjeans. Det är tråkigt att behöva gå runt i fina kläder med ett par fula gummistövlar till när det regnar.

Att satsa på ett par stövlar som fungerar både i sol och regn är en bra investering då du har ett bar boots som går att bära året runt och i vilket väder som helst. Glöm gummistövlar i den tråkiga gröna nyansen och satsa på ett par stiliga och classy boots som går att använda hur som helst.

Känner du också att du vill byta ut dina sommarskor men inte till dina höstskor än? Då är det perfekt att välja ett par rubber boots som inte bara passar perfekt nu, de går att bära när som helst under året.

Är du typen som föredrar hög klack eller låg klack? Högt skaft eller lågt? Att välja rätt modell kan vara svårt men det gäller att se till vad du kommer ha mest användning av och vilka behov du har. Vill du att skon ska täcka större delen av låret så ska du satsa på en thigh high-modell - perfekt när regnet lurar runt hörnet och du vill hålla dig torr hela dagen lång och ändå vara snygg.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Klockor anno 2013
Stora Herrklockor
En reklampenna är väl ingen present!
Red Wing & Dickies från HepCat
Vill du läsa artiklar som handlar om att köpa kläder online?